Wednesday 27 November 2013

Τα 5 προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της εταιρείας VICHY, που θα λατρέψεις!




Η γαλλική εταιρεία VICHY δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Μέλος του γαλλικού ομίλου-κολοσσού LOreal, εξειδικεύεται απόλυτα όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στην υγεία του δέρματος, γι αυτό και τη βρίσκεις αποκλειστικά σε φαρμακεία. Η ποικιλία προϊόντων είναι εντυπωσιακή, ωστόσο υπάρχουν κάποια προϊόντα-θαύματα, για κάθε τύπο δέρματος, που εγγυημένα αν τα δοκιμάσεις δύσκολα θα τα αποχωριστείς. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις το γιατί! 

  • Σειρά αποσμητικών Déodorant
Ίσως η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική σειρά εξειδικευμένων αποσμητικών που θα βρεις. Είτε διαλέξεις το roll-on με διακριτικό άρωμα, είτε το stick για ευαίσθητες επιδερμίδες, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα καταπολεμήσεις εφίδρωση και κακοσμία με τον ασφαλέστερο τρόπο. Μπορεί να σου φανούν πιο «τσιμπημένα» από τα συμβατικά αποσμητικά ευρείας κυκλοφορίας, ωστόσο η περιποίηση της περιοχής της μασχάλης είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα που εάν είσαι γυναίκα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία. 
Τα χημικά συντηρητικά τύπου Parabens, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στην καλλυντική βιομηχανία, έχουν θεωρηθεί ύποπτα σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού, λόγω πιθανής οιστρογονικής δράσης, σύμφωνα με έρευνες που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά (Journal of Applied Toxicology). Ακόμη, το οινόπνευμα που μπορεί να περιέχουν προκαλεί ξηρότητα στην περιοχή, ενώ η απόφραξη των ιδρωτοποιών αδένων από τα έντονα αρώματα και τα χημικά ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα υποαλλεργικό αποσμητικό, απαλλαγμένο από οινόπνευμα και parabens, να σέβεται τη φυσιολογία της περιοχής της μασχάλης, αλλά ταυτόχρονα να καταπολεμά οσμές και υγρασία, δοκίμασε τα αποσμητικά VICHY και εγγυημένα θα… τη βγάλεις καθαρή!  



  • Λοσιόν Καθαρισμού προσώπου και ματιών PURéTE THERMALE 3 σε 1 
Έχει συμβεί σε όλες ανεξαιρέτως: Γυρνάς το βράδυ στο σπίτι κουρασμένη απ’ τη δουλειά (ή εξαντλημένη από το ξέφρενο clubbing!)  και το μόνο που ονειρεύεσαι είναι το μαξιλάρι σου. Ωστόσο γνωρίζεις πολύ καλά ότι μαζί σου θα κοιμηθούν και οι… τύψεις εάν δε φροντίσεις να ξεφορτωθείς το μακιγιάζ και τους ρύπους μιας ολόκληρης ημέρας καθαρίζοντας το πρόσωπό σου. 
Και εδώ ακριβώς έρχεται να σε σώσει αυτή η λοσιόν καθαρισμού, γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει: Απομακρύνει το μακιγιάζ πανεύκολα από πρόσωπο και μάτια, ακόμα και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες χωρίς να τσούζει ή να ερεθίζει χάρη στο Ιαματικό νερό VICHY που περιέχει και δε χρειάζεται ξέβγαλμα διότι η σύνθεσή της με την τεχνολογία Micellaire (φαντάσου μικρά καθαριστικά σφαιρίδια! ) δεν αφήνει αυτή την ενοχλητική λιπαρότητα που περιέχουν πολλά γαλακτώματα, μαντηλάκια ή άλλες λοσιόν ντεμακιγιάζ. Δοκίμασε τη και θα νιώσεις ότι πραγματικά είναι σαν να ξεβάφεσαι με νερό! Όνειρα γλυκά! 


  • DERMABLEND MAKE UP
Όσες υποφέρετε από ακμή ή ενοχλητικά σημάδια στο πρόσωπο, σε αυτό το προϊόν θα ορκιστείτε αιώνια αφοσίωση. Πρόκειται για ένα καλυπτικό και διορθωτικό υγρό foundation, το οποίο μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα μεταμορφώνεται και δίνει την αίσθηση μιας ελαφριάς πούδρας η οποία με ένα μαγικό τρόπο «σβήνει» σημάδια, ρυτίδες και κοκκινίλες, όσο έντονα και αν είναι. 
Το καλύτερο από όλα: χάρη στο μεγαλύτερο ποσοστό χρωστικών που περιέχει (30%), διαρκεί 16 ώρες, είναι σχεδόν αδιάβροχο και παρέχει αντηλιακή προστασία με SPF 35, χωρίς αυτό το εφέ «μάσκας» άλλων foundation που σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις χτίσει το πρόσωπό σου με τσιμέντο. Αυτό μπορεί να στο βεβαιώσει και η φίλη σου με το άψογο δέρμα, η οποία δε χρειάστηκε ποτέ της make up, καθώς ακόμα και αυτή μπορεί να το φορέσει χάρη στην εξαιρετική του σύνθεση.
  • AQUALIA THERMAL Ενυδατικός ορός.

Ένα προϊόν που συνδυάζει πολλαπλή δράση ενυδάτωσης, σύσφιξης και αντιγήρανσης για όλες τις ηλικίες και για όλες τις επιδερμίδες. Αν ψάχνεις τον ιδανικό ορό για πρωί και βράδυ για να ενυδατώσεις και να ενισχύσεις την επιδερμίδα σου απέναντι στις φθορές, μόλις τον βρήκες. 
Και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα λάμψεις χάρη στο Ιαματικό νερό της VICHY  και στο ενεργό Υαλουρονικό οξύ , το οποίο όπως θα έχεις ακουστά είναι φυσικό μόριο του δέρματος και των αρθρώσεων και απαραίτητο δομικό υλικό για ένα σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Λίγες σταγόνες πρωί ή/και βράδυ σε πολύ καθαρό δέρμα  είναι αρκετές για να ξεδιψάσουν και να τονώσουν την επιδερμίδα σου. Τρέξε να τον δοκιμάσεις και θα τον λατρέψεις! 
  • LIFTACTIV SERUM10 EYES & LASHES
Αυτό το άρτι αφιχθέν προϊόν καινοτομεί για τα μάτια σου μόνο! Γιατί δε φτάνει ένα καθαρό και φωτεινό δέρμα αν δε συνοδεύεται από ξεκούραστο βλέμμα χωρίς σακούλες, κύκλους, πρώτες ή… δεύτερες ρυτίδες! Αυτός ο ορός ματιών και βλεφαρίδων (δώσε έμφαση στο «και βλεφαρίδων» καθώς τα περισσότερα προϊόντα για τα μάτια σχεδόν απαγορεύεται να μπουν πάνω από την περιοχή της οφθαλμικής κόγχης) χαρίζει άμεση λάμψη και αποτέλεσμα lifting ενώ ταυτόχρονα θρέφει και ανανεώνει τις βλεφαρίδες. 
Το μυστικό… φίλτρο σε αυτό τον ορό είναι η υψηλή συγκέντρωση (10%) Ραμνόζης, ενός σακχάρου φυτικής προέλευσης το οποίο αποδεδειγμένα σε βιοψίες δερματικών κυττάρων έχει δράση λείανσης και αναζωογόνησης. Με πιο απλά λόγια αυτό το συστατικό «στηρίζει» και ενισχύει τα επιδερμικά και υποδερμικά στρώματα στην περιοχή των ματιών και διεγείρει την ανανέωση των στιβάδων του δέρματος. Και για να μην ανησυχείς κάθε φορά που αποχαιρετάς τις βλεφαρίδες σου στο βαμβάκι με το οποίο ξεβάφτηκες, με τον ορό αυτό μπορείς να εξασφαλίσεις έως και 42% πιο πυκνές βλεφαρίδες μέσα σε ένα μόλις μήνα! Φυσικά πρόκειται για υποαλλεργικό προϊόν, ελεγμένο από Οφθαλμίατρους, οπότε δεν έχεις λόγο να αναρωτιέσαι αν είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα σου. 

 


Αυτά τα 5 υπέροχα προϊόντα-μπαλαντέρ (ταιριάζουν σε όλες) λοιπόν δεν πρέπει να λείψουν από το ντουλάπι της ομορφιάς σου και σίγουρα θα τα λατρέψεις! Μπορείς να τα αποκτήσεις με 30% έκπτωση, εύκολα και γρήγορα ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment