Friday 18 July 2014

Τα απαραίτητα των διακοπών από το Grandpharmacy!


Παραδέξου το:  Μετράς αντίστροφα για τις διακοπές σου, αλλά στη σκέψη τι-θα-βάλω-στη-βαλίτσα σε πιάνει πανικός και λιγάκι βαριέσαι. Επίσης πάντα καταλήγεις με υπέρβαρο και σίγουρα με πολλά περιττά. Το Grandpharmacy είναι εδώ για να σε βοηθήσει - δυστυχώς όχι για τα ρούχα / παπούτσια αλλά σίγουρα για την ομορφιά και την περιποίηση σου και να προτείνει 7 προϊόντα δοκιμασμένα και απαραίτητα!


Εάν έπρεπε να διαλέξεις ένα και μοναδικό προϊόν από την παρακάτω λίστα, ασυζητητί θα ήταν αυτό. Γιατί?  Γιατί είναι προϊόν πολλά-σε-ένα και σε γλιτώνει από περιττά μπουκάλια ( = περισσότερος χώρος στη βαλίτσα). Σημείωσε: Ενυδατικό λάδι σώματος για λαμπερή επιδερμίδα μετά το μπάνιο και με υπέροχη μυρωδιά που διαρκεί άρα δε χρειάζεσαι ξεχωριστό άρωμα. Λάδι προστασίας των μαλλιών στην παραλία καθώς και πριν το styling. Ενυδάτωση προσώπου και χεριών / νυχιών. Ήδη 6 σε 1. Ακόμα το σκέφτεσαι?

Υψηλή προστασία, υφή ελαφριά που απλώνεται εύκολα χωρίς να κολλάει και το καλύτερο: 1 συσκευασία για πρόσωπο και σώμα!


Σχεδόν το μόνο που χρειάζεσαι για το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Αναδεικνύει το μαύρισμα και δίνει λάμψη στα ζυγωματικά. Μερικές στρώσεις μάσκαρα και ένα γκλος στα χείλη και έτοιμη για καλοκαιρινές βραδιές!


Φυσική λύση με ελαιόλαδο για ταλαιπωρημένα μαλλιά από το αλάτι και τον ήλιο! Χρησιμοποίησε την καθημερινά 5-10' για εντατική επανόρθωση.


Δροσιστικό, ενυδατικό, καταπραϋντικό, είναι η τέλεια επιλογή για μετά τον ήλιο. Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σώμα σαν ενυδατική φροντίδα και σε γλιτώνει - και αυτό - χώρο από περιττές συσκευασίες γαλακτώματα σώματος / κρέμες προσώπου κλπ κλπ. 


Μην το αρνηθείς! Κάτι το αλκοόλ, κάτι τα ξενύχτια, κάτι οι ηλιοθεραπείες με τις ώρες, το πρόσωπο σου το καλοκαίρι είναι -και κυρίως φαίνεται- αφυδατωμένο. Αν θέλεις ένα προϊόν SOS που να κάνει ενυδάτωση & ανάπλαση την ώρα που κοιμάσαι (όσο λίγη και να είναι-μεταξύ μας...) ο ορός αυτός είναι ιδανικός. Ο συγκεκριμένος ορός περιέχει βιο-δραστική αλόη, υαλουρονικό οξύ, βρώμη και λεκιθίνη, όλα γνωστά για την ενυδατική και αναπλαστική τους δράση. Χρησιμοποίησε τον και το πρωί κάτω από την αντιηλιακή σου και θα μας θυμηθείς!


Μοναδική σύνθεση  με την τεχνολογία Micellaire (φαντάσου μικρά καθαριστικά σφαιρίδια! ) και υφή νερού, αυτή η λοσιόν ξεβάφει με μια κίνηση πρόσωπο και μάτια χωρίς να τσούζει ή να ερεθίζει. Άρα έχεις ξεβαφτικό "νεράκι" για πρόσωπο και μάτια ΚΑΙ τονωτική δράση λοσιόν σε ένα μπουκάλι. Στα συν ότι κερδίζεις μερικά παραπάνω λεπτά ύπνου γιατί δε χρειάζεται ξέβγαλμα. 


Friday 4 July 2014

SOS θεραπεία για μάτια που...δεν βλέπονται!

Αν σ' 'έχουν φάει τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια και ξύπνησες το πρωί, κοιτάχτηκες στον καθρέφτη και τρόμαξες, δοκίμασε το εξής:


Γιατί δουλεύει?

Ο κύριος λόγος για τους μαύρους κύκλους, τα πρηξίματα και τις λεπτές γραμμές μετά από ένα ξενύχτι είναι η αφυδάτωση. Η μάσκα ενυδατώνει και θρέφει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια καθώς περιέχει έλαιο από σπόρους σταφυλιών και υαλουρονικό οξύ. Το νερό από σταφύλια περιέχει πολυφαινόλες που δρουν καταπραϋντικά και αντιοξειδωτικά για το δέρμα. Ο συνδυασμός τους βοηθά στο να αναπληρωθεί η χαμένη υγρασία, να τονωθεί η μικροκυκλοφορία και να φύγει το πρήξιμο.