Thursday 2 July 2015

Μη "σκας"... Προστάτεψε τα χείλη και τα χέρια σου!



Μπορεί να έχει επικρατήσει η άποψη ότι τα σκασμένα χείλη και χέρια αποτελούν βασικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ωστόσο αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα μπορεί να μας ταλαιπωρήσει καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

La Roche-Posay Cicaplast Hand Cream
Επανορθωτική κρέμα φραγμού για τα ξηρά & ταλαιπωρημένα χέρια


Όταν τα χείλη χάνουν την υγρασία τους, τείνουν να ξεραίνονται και να κάνουν ρωγμές στο εξωτερικό τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα χέρια μας.
Οι πιο σύνηθες αιτίες που προκαλούν αυτή την όψη και υφή είναι το έντονο κρύο και ο αέρας, το χειμώνα και ο ήλιος και η θάλασσα, το καλοκαίρι.
Ακόμα και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να προκαλέσουμε τον ερεθισμό και την ξηρότητα τους είτε με το ίδιο μας το σάλιο, είτε δαγκώνοντας τα (για τα χείλη)
είτε χρησιμοποιώντας πολύ κρύο ή πολύ ζεστό νερό αλλά και άλλα χημικά βοηθητικά σε εργασίες (για τα χέρια).

Apivita Lip care bee Princess Bio-eco
Φροντίδα χειλιών με βιολογικό βερίκοκο & βιταμίνες 100% φυσικά συστατικά
 Ιδανικό για "μικρές κυρίες"



Φροντίστε λοιπόν, να κρατάτε τον οργανισμό καλά ενυδατωμένο και να τον βοηθάτε όταν χρειαστεί με ελεγμένα ή/και φυσικά προϊόντα, προστατεύοντάς τον παράλληλα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου!

Bioforce cream
Παχύρευστη αλοιφή με 7 φρέσκα φυτά από τις βιολογικές καλλιέργειες της Bioforce.


Tip από το GrandPharmacy: Επιλέξτε προϊόντα με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας, που θα προστατεύσει τα χείλη και χέρια σας από την ηλιακή ακτινοβολία η οποία μπορεί να μην γίνεται το ίδιο αντιληπτή κάτωω από μουντά σύννεφα.


Apivita Lip care Cocoa Butter SPF20
Φροντίδα χειλιών με βούτυρο κακάο, κερί μελισσών και λάδι ελιάς χωρίς χρώμα



No comments:

Post a Comment